ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη και Τύρναβο

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη και Τύρναβο

Tριάντα έξι κιλά και επτακόσια γραμμάρια χασίς μετέφερε, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς το πρωί της Παρασκευής (2/6) σε περιοχή της Κοζάνης.

Το όχημα εντοπίστηκε να κινείται σε περιοχή της Καστοριάς και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης και ακολούθησε έλεγχος από τους αστυνομικούς. Η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο σε δύο σάκους που περιείχαν 36 αυτοσχέδιες συσκευασίες. Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ. και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής, στον Τύρναβο Λάρισας, συνελήφθησαν ένας 29χρονος, ένας 35χρονος και μία 27χρονη, καθώς στα σπίτια τους και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο τελευταίοι βρέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης που εκριζώθηκαν, μικροποσότητες χασίς και κοκαΐνης, τρίφτες , ζυγαριές, εκατόν εξήντα έξι κροτίδες και τρία κινητά τηλέφωνα, ένα στρατιωτικό μαχαίρι και 4.460 ευρώ που κατασχέθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις