ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό των Ρομά κοντά στο σχολείο

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό των Ρομά κοντά στο σχολείο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας σε κοντινό καταυλισμό των Ρομά- Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε - Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ευρύτερη περιοχή υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης 8/06/2017 γλέντι από κατοίκους της περιοχής - Η ασφάλεια Αττικής σαρώνει την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθεί το όπλο και βεβαίως ο δράστης που πυροβόλησε και προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βολίδα χτύπησε το παιδί «κάθετα» με φορά προς τα κάτω με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγη ώρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό, όλοι πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε, ενώ τόσο οι δάσκαλοι που παρέλαβαν το παιδί, όσο και οι τραυματιοφορείς που το μετέφεραν στο νοσοκομείο δεν κατάλαβαν ότι ο μαθητής εβλήθη από όπλο.

Ακόμα και η ανακοίνωση του Νοσοκομείου δεν κάνει λόγο για πυροβολισμό.

Το ενδεχόμενο του πυροβολισμού έγινε γνωστό από τον ιατροδικαστή κ. Καλόγρια, ο οποίος βρήκε τη βολίδα μέσα στο κρανίο του άτυχου αγοριού.

Ακούστε τι είπε ο ιατροδικαστής στο CNN.GR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ήδη έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα από την αστυνομία. Την έρευνα έχει αναλάβει η ασφάλεια. Αναζητούνται όλα τα πιθανά σημεία απ' όπου μπορεί να έχει βληθεί η σφαίρα. Τα ενδεχόμενα για την αστυνομία είναι όλα ανοιχτά.

Προς το παρόν το περιστατικό στο σχολείο του Μενιδίου δεν συνδέεται με το περιστατικό στον Κορυδαλλό, όπου δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στα πόδια από άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ίδια περιοχή υπήρχε γλέντι σε κοντινό καταυλισμό Ρομά.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από μαρτυρίες κατοίκων και γονέων του σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ