ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι - ΣΟΚ: Επτά σφαίρες βρέθηκαν γύρω από το σχολείο όπου σκοτώθηκε ο 11χρονος μαθητής

Μενίδι - ΣΟΚ: Επτά σφαίρες βρέθηκαν γύρω από το σχολείο όπου σκοτώθηκε ο 11χρονος μαθητής

«Βροχή» από σφαίρες «δείχνουν» τα ευρήματα της Αστυνομίας στο 6ο Δημοτικό σχολείο - Σφαίρες και σε άλλο Δημοτικό στο Μενίδι

ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Άφωνους άφησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, τα ευρήματα γύρω από το Δημοτικό σχολείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία της περασμένης Πέμπτης (08/06).

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει σήμερα Τρίτη η εφημερίδα «Ειδήσεις», οι αστυνομικοί συνέλεξαν επτά βλήματα από πυροβόλα όπλα, τα οποια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, προέρχονται από το ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε η φονική βολίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του 11χρονου μαθητή.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα εξετάζονται ξεχωριστά από κάλυκες διάφορων διαμετρημάτων που βρέθηκαν σε άλλα σημεία κοντά στα σπίτια του οικισμού των Ρομά, αφού θεωρούν ότι προέρχονται από τους δράστες του θανάτου του άτυχου Μάριου και πως από καθαρή τύχη δεν κατέληξαν κάποια από αυτά στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς, αυλή του σχολείου.

Σφαίρες και σε άλλο σχολείο

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος Μάριος δεν είναι το μοναδικό σχολείο του Μενιδίου στο οποίο έχουν βρεθεί σφαίρες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, πριν από ένα μήνα, βρέθηκαν σφαίρες από Καλάσνικοφ στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Την είδηση είχε αποκαλύψει μετά την κηδεία του Μάριου, στη σελίδα του στο facebook, ο διευθυντής του σχολείου Παύλος Κοσμετάτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το θάνατο του μαθητή στο Μενίδι

Σχετικές ειδήσεις