ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγωνία για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: Το sms και οι φόβοι της Αστυνομίας

Αγωνία για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: Το sms και οι φόβοι της Αστυνομίας

Αχτίδα αισιοδοξίας φαίνεται πως πρόβαλε για την οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που έπεσε θύμα απαγωγής τον περασμένο Μάρτιο.

Οι απαγωγείς έστειλαν γραπτό μήνυμα στους συγγενείς έπειτα από δύο μήνες, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει αμφιβολίες για τη γνησιότητα

Οι απαγωγείς επικοινωνούσαν με τους οικείους του 54χρονου μόνο με sms. Δεν τηλεφώνησαν ούτε μία φορά, γεγονός που καθιστούσε αδύνατο τον εντοπισμό τους από την Αστυνομία.

Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη έλαβε τελευταία φορά sms από τους απαγωγείς με τα αιτήματά τους στις 26 Απριλίου.

Έκτοτε διέκοψαν κάθε επικοινωνία και οι ελπίδες να είναι ζωντανός ο επιχειρηματίας μειώθηκαν επικίνδυνα.

Η οικογένεια μάλιστα, απογοητευμένη και βυθισμένη στη θλίψη ανακοίνωσε πως οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς σταματούν, εκφράζοντας ανοιχτά φόβους για τη ζωή του ανθρώπου τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Όλα αυτά μέχρι χθες... ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από τους απαγωγείς το οποίο έγραφε «Είμαστε εδώ».

Το μήνυμα αρχικά αξιολογήθηκε ως «καλή εξέλιξη», ωστόσο έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να εκφράσουν επιφυλάξεις.

Το γεγονός ότι η οικογένεια έχει λάβει μηνύματα και τηλεφωνήματα από άσχετους στους 3 μήνες που διαρκεί η ομηρεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το μήνυμα δεν συνοδεύεται από απόδειξη ζωής κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να αμφιβάλει.

Είναι σίγουρα αυτοί οι απαγωγείς; Πίσω από το νέο SMS κρύβονται οι άνθρωποι που έχουν αρπάξει το Μιχάλη Λεμπιδάκη ή μήπως είναι και κάποιοι που εκμεταλλεύτηκαν τον ασυνήθιστο τρόπο και την απόλυτη ανωνυμία που προσφέρει η συγκεκριμένου τύπου επικοινωνία;

Καλό λοιπόν το νέο για την επικοινωνία των απαγωγέων, ωστόσο όσο δεν συνοδεύεται με ίχνος ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αξιολογείται και ελέγχεται για την αξιοπιστία του και του τι πραγματικά θέλει να πει ο ανώνυμος αποστολέας !

Σχετικές ειδήσεις