ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στον Πειραιά από τον «βιαστή του ασανσέρ»

Τρόμος στον Πειραιά από τον «βιαστή του ασανσέρ»

Έχει επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι ανυποψίαστες γυναίκες, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Νεαρές γυναίκες ήταν τα θύματα του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων.

Παράλληλα, στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις