ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Δραπετσώνα: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε στο κεφάλι μοτοσικλετιστή

Σοκ στη Δραπετσώνα: Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε στο κεφάλι μοτοσικλετιστή

Το τραγικό συμβάν με τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, φέρνει στο μυαλό, το νέο επεισόδιο με αδέσποτη σφαίρα που σημειώθηκε, αυτή τη φορά, στη Δραπετσώνα.

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Ήταν 12:15 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/07) στην Περιφερειακή Οδό της Δραπετσώνας όταν μοτοσικλετιστής ο οποίος μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ, δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του, όπως μετέδωσε αποκλειστικά η ΕΡΤ.

Ο άτυχος 46χρονος έχασε την ισορροπία του και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο άνδρας, διακομίσθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πέρα από τα κατάγματα έφερε και τραύμα από σφαίρα κυνηγετικού όπλου πίσω από το αυτί του. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία των συγγενών του σε ιδιωτική κλινική, όπου και επεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Καθώς ο άνδρας νοσηλεύεται σε καταστολή δεν είναι δυνατό ακόμα να καταθέσει στην Αστυνομία τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπήρξαν την ώρα του συμβάντος καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει εκτός από την Τροχαία Πειραιά και η Ασφάλεια Πειραιά ψάχνοντας εξονυχιστικά την γύρω περιοχή όπου συνέβη το ατύχημα.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για το συμβάν:

Σχετικές ειδήσεις