ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο μουσικό που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια στο ωδείο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο μουσικό που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια στο ωδείο

Εφιάλτης για ανήλικα κοριτσάκια στα χέρια πασίγνωστου μουσικού με διεθνείς διακρίσεις.

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του παιδόφιλου μουσικού και καθηγητή σε Ωδείο των βορείων προαστίων, Παναγιώτη Δράκου, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 60χρονος παιδόφιλος, που είναι διεθνούς φήμης φλαουτίστας και έχει παίξει σε συναυλίες μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, ασελγούσε εδώ και ένα χρόνο σε βάρος τριών μαθητριών του ηλικίας 9 και 11 ετών. Μάλιστα, ο «δράκος» του Ωδείου, αν και δεν θέλησε να πει πολλά γύρω από τις αρρωστημένες του πράξεις, ομολόγησε ότι ασέλγησε στα τρία κορίτσια, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν πείραξε κανένα άλλο.

ImageHandler 2

Ο παιδόφιλος κατά την ομολογία του, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις αρρωστημένες του πράξεις, αρκέστηκε στο να πει, «από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω».

Ανατριχίλα προκαλεί και η αποκάλυψη ότι ο 60χρονος, φωτογράφιζε τα παιδιά μέσα στο χώρο εργασίας, την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες με τις δυο 9χρονες και τη μια 11χρονη γυμνές.

«Ξεψαχνίζουν» το αρχείο του

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί τα κρυπτογραφημένα αρχεία και τους σκληρούς δίσκους του δράστη, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είχε ασελγήσει και σε άλλα παιδιά. Ενώ, ταυτόχρονα διεξάγουν έρευνες στο Internet, για να δουν εάν τα αρχεία με τις αρρωστημένες του πράξεις, τα διακινούσε και στο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Οι αστυνομικοί, θα χρειαστούν πολλές ημέρες μέχρι να αποκωδικοποιήσουν όλα τα αρχεία του 60χρονου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Την Τρίτη, μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις