ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Βρέθηκε το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Βρέθηκε το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος

Αναζητείται ο δράστης...

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη, που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί, το πρωί της Τετάρτης (6/9) στον νέο μώλο της Δραπετσώνας.

Το ταξί του 60χρονου θύματος, με το οποίο διέφυγε ο δράστης εντοπίστηκε στην Καλλίπολη του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο δράστης σκότωσε τον αυτοκινητιστή μαχαιρώνοντάς τον με στιλέτο έξω από το ταξί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χρησιμοποιώντας το όχημα του θύματος. Ο άτυχος οδηγός ήταν παντρεμένος με δύο ενήλικα παιδιά και διέμενε στον Περισσό.

Στο σημείο όπου τελέστηκε το έγκλημα φαίνονται τα ίχνη από το αίμα που άφησαν οι τροχοί του ταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

drapetsona1

Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το έγκλημα οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και ο δολοφόνος έκλεψε τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος προτού εξαφανιστεί.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το σενάριο ο δράστης να ήταν γνωστός του θύματος και αυτή την ώρα πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου για τον εντοπισμό του δολοφόνου αλλά και του ταξί.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος υπήρξε μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Σχετικές ειδήσεις