Ο συγγενής πασίγνωστης μουσικοσυνθέτριας και το κύκλωμα των πορτοφολάδων

Ο συγγενής πασίγνωστης μουσικοσυνθέτριας και το κύκλωμα των πορτοφολάδων

Ημερήσιο πρόγραμμα με το ποια μέλη της εγκληματικής οργάνωσης θα «δούλευαν» το πρωί, ποια το απόγευμα και ποια θα είχαν ρεπό!!!, έφτιαχναν κάθε εβδομάδα τα αργηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ανυποψίαστων πολιτών που χρησιμοποιούσαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και έβλεπαν τα πορτοφόλια και τα προσωπικά τους αντικείμενα να κάνουν φτερά.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 31 άτομα, οι περισσότεροι αλβανικής καταγωγής. Όπως προέκυψε είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στους κεντρικούς σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ, όμως εκεί που στόχευαν περισσότερο ήταν η μπλε γραμμή που χρησιμοποιούσαν περισσότερο οι τουρίστες.

Οι δύο αρχηγοί είναι αλβανικής καταγωγής και έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών και στην αρχή της εβδομάδας έφτιαχναν ένα πρόγραμμα για το που θα «χτύπαγε» ο στρατός των πορτοφολάδων. Ποιοι θα πήγαιναν σε ποιες γραμμές. Ποιοι θα δούλευαν πρωί ή απόγευμα και ποιοι θα είχαν ξεκούραση ή άδεια.

Και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε μία Γεωργιανή ως μέλος της συμμορίας εντόπισε μια αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας. Όπως προέκυψε ο ιδιοκτήτης της αποθήκης έλειπε στο εξωτερικό και είχε αφήσει τα κλειδιά στην Γεωργιανή για να του καθαρίζει το χώρο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στην αποθήκη αρχαία αντικείμενα και από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είναι συγγενικό πρόσωπο μίας από τις πιο γνωστές μουσικοσυνθέτριες της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr