Αποκάλυψη: Tα 15 άτομα που εμπλέκονται στην απαγωγή Λεμπιδάκη

Αποκάλυψη: Tα 15 άτομα που εμπλέκονται στην απαγωγή Λεμπιδάκη

Μιχάλης ΛεμπιδάκηςΔεκαπέντε περίπου άτομα, ανάμεσα στα οποία ένας ποινικός που έχει κατηγορηθεί για βομβιστικές επιθέσεις, ένας ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, δύο καταστηματάρχες στο Ρέθυμνο, ένας 23χρονος κατηγορούμενος για πυροβολισμούς σε βάρος μίας γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας κοντά στα Σφακιά κι ένας ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων, είναι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην απαγωγή του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη που είχε απαχθεί πριν από έξι μήνες στην Κρήτη.

Ερευνάται, επίσης, ο ρόλος ενός ατόμου, κρητικής καταγωγής, που είχε εμπλοκή στην απαγωγή του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου, το 2009.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λεμπιδάκης απελευθερώθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση στο χώρο μάντρας αυτοκινήτων, σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το κέντρο του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ΕΛ.ΑΣ. είχε επιχειρήσει εισβολή στις 4 Αυγούστου σε κατοικία ορεινού χωριού έξω από τα Σφακιά, όπου υπήρχαν ενδείξεις ότι κρατείτο ο κ. Λεμπιδάκης. Χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση από τους απαγωγείς, ερευνήθηκε άλλη γειτονική κατοικία, με επίκληση έρευνας για παράνομους μετανάστες και με παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση