ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Πατήσια: Στις παρέες, στο Facebook και στα… αποτσίγαρα ψάχνουν το δολοφόνο

Δολοφονία Πατήσια: Στις παρέες, στο Facebook και στα… αποτσίγαρα ψάχνουν το δολοφόνο

Κάθε στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο της 32χρονης Δώρας Ζεμπέρη συλλέγουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια. Βρέθηκε μαχαιρωμένη κοντά στον τάφο του φίλου της, που είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα λίγους μήνες πριν.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η Δώρα είχε δεχθεί 14 μαχαιριές στο στήθος και στην καρδιά, ενώ έφερε και χτυπήματα από μαχαίρι και στο πρόσωπο.

Από τη πρώτη στιγμή η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού.

Πρόσωπα από το στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον καταθέτουν στις Άρχες κάθε τι που θα μπορούσε να οδηγήσει στο δολοφόνο.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των έμπειρων αξιωματικών έχουν μπει οι αναρτήσεις στο Facebook. Πέρα από τα μηνύματα που αφορούσαν στο θάνατο του αγαπημένου της Γιάννη, που σκοτώθηκε μερικούς μήνες πριν, η Δώρα φαίνεται πως έτρεφε αντιπάθεια προς ένα πρόσωπο για το οποίο αρχικά είχε δείξει ενδιαφέρον.

Το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με τη δουλειά της και τους φορολογικούς ελέγχους – σενάριο που θεωρεί πιθανό ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας – φαίνεται πως αποκλείεται από την Αστυνομία καθώς, η κοπέλα περιγράφεται ως δραστήρια και προσεχτική στους ελέγχους, χωρίς προστριβές με τους πολίτες. Επίσης, όπως υποστήριξαν συνάδελφοί της, δεν χειριζόταν μεγάλες υποθέσεις.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών συνέλλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος και τα αποτσίγαρα που ήταν σε κοντινή απόσταση ώστε να πάρουν δείγμα DNA και να το διασταυρώσουν με κάποιο άλλο στοιχείο, ώστε να φτάσουν στο δολοφόνο.

Τέλος, εξετάζονται όλες οι κάμερες από τα γύρω καταστήματα.

Οι αστυνομικοί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σύντομα ο δολοφόνος θα πέσει στα χέρια τους.

Σχετικές ειδήσεις