ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πλησιάζουν τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου: Τέσσερις προσαγωγές στην Ασφάλεια

Πλησιάζουν τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου: Τέσσερις προσαγωγές στην Ασφάλεια

Ποιοι είναι οι αλλοδαποί που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Συμβόλαιο θανάτου ή εκβιασμός που κατέληξε σε τραγωδία; Γιατί ήθελαν νεκρό τον 52χρονο ποινικολόγο;

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και δύο Αλβανοί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό με τι στοιχεία έγιναν οι προσαγωγές και αν θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τις συνομιλίες ώστε να φτάσουν όχι μόνο στους δράστες της στυγερής δολοφονίας αλλά ενδεχομένως και στους ηθικούς αυτουργούς. Η ΕΛ.ΑΣ. άλλωστε από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ψηλά το ενδεχόμενοι οι εκτελεστές να έδρασαν κατ’ εντολή κάποιου άλλου…

Με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τη «σκηνή του εγκλήματος», αλλά και σειρά νεότερων πληροφοριών από τις φυλακές Κορυδαλλού – μιας και οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εντός φυλακών - εξετάζουν πλέον σαν κυρίαρχο σενάριο ο φόνος του 52χρονου δικηγόρου να σχετίζεται με εκβιαστικές οικονομικές απαιτήσεις σχετιζόμενες με μεγάλη υπόθεση που είχε αναλάβει ο ποινικολόγος.

Ωστόσο, για τη δολοφονία του 52χρονου νομικού ερευνώνται και δυο - τρεις ακόμα εκδοχές, με μικρές όμως πιθανότητες επαλήθευσης. Ανάμεσα σε αυτές η περίπτωση δύο χασισοφυτειών που είχαν εντοπιστεί το 2015 σε Ναύπλιο και Μαρτίνο Φθιώτιδας, όπου εκπροσωπούσε άφαντο Αλβανό μεγαλοδιακινητή.

Σχετικές ειδήσεις