ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλεξανδρούπολη: Στη φυλακή ο άνδρας που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια - Εθεάθη με το ίδιο αγόρι!

Αλεξανδρούπολη: Στη φυλακή ο άνδρας που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια  - Εθεάθη με το ίδιο αγόρι!

Η υπόθεση ασέλγειας σε βάρους ανήλικου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη από τον σύντροφο της μητέρας, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2016.

Μια υπόθεση που είχε πολλές εξελίξεις καθώς λίγο καιρό αργότερα η μητέρα γέννησε ένα ακόμα παιδί με πατέρα τον σύντροφο που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια εις βάρος του πρώτου της παιδιού (από άλλο πατέρα).

Μετά από πολλές συλλήψεις και δικαστικές διαδικασίες ο σύντροφος της είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μη πλησιάζει το παιδί, όρο που είχε παραβιάσει και στο παρελθόν αλλά το έκανε ξανά και την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται το alexpoli.gr, ο άνδρας εθεάθη σε εξωτερικό χώρο στην Αλεξανδρούπολη μαζί με το ανήλικο αγόρι, από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός αναγνώρισε τον δράστη και στην προσπάθεια του να τον ελέγξει, ο δράστης του επιτέθηκε και διέφυγε.

Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας, κατά την οποία ο άνδρας εντοπίστηκε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα! Αυτή τη φορά μαζί του συγκατηγορούμενη βρέθηκε και η μητέρα η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή χωρίς αναστολή και ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά αυτή που αστυνομικό όργανο εντοπίζει τον δράστη με το ανήλικο αγόρι. Την πρώτη φορά αστυνομικός είχε δει τον δράστη να φιλάει το αγόρι με μη φυσιολογικό τρόπο και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα της υπόθεσης αυτής. Για τον δράστη υπήρχαν και άλλες καταγγελίες ενώ οι αρχές τότε είχαν εξετάσει και τα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία είχε διάφορες περίεργες φωτογραφίες με παιδιά ενώ είχε και μεγάλο αριθμό ανήλικων αγοριών ως φίλους.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο υποστήριξε ότι επιτέθηκε στον αστυνομικό γιατί νόμιζε ότι εφόσον ήταν εκτός υπηρεσίας δεν είχε δικαίωμα να τον ελέγξει ενώ είπε ότι πλησίασε το παιδί γιατί ήθελε να το δει και το παιδί ήθελε να δει αυτόν.

Σχετικές ειδήσεις