ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δώρα Ζέμπερη: Η μαρτυρία ζευγαριού και το αντικείμενο που «δείχνουν» το δολοφόνο (vid)

Δώρα Ζέμπερη: Η μαρτυρία ζευγαριού και το αντικείμενο που «δείχνουν» το δολοφόνο (vid)

Δώρα Ζέμπερη - Μία «ανάσα» από τα ίχνη του δράστη που δολοφόνησε άγρια την 32χρονη Δώρα - Τι αποκαλύπτει δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας - Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί - Αποκάλυψη - σοκ από υπάλληλο του Β' Νεκροταφείου που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα

Δύο σημαντικές μαρτυρίες κι ένα αντικείμενο, το οποίο φέρεται να ανήκει στην 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών φαίνεται πως φέρνουν τους αστυνομικούς κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη (31/10/2017) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1 η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, ένα ζευγάρι έδωσε στις Αρχές ένα σημαντικό αντικείμενο, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου. Ωστόσο, δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο, αν δηλαδή πρόκειται για τη τσάντα ή το πορτοφόλι της Δώρας.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία, πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η δικηγόρος της οικογένειας, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη του εγκλήματος.

«Βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης»

Μία «ανάσα» πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης» ανέφεραν συγκεκριμένα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί, μέχρι στιγμής και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.

Παράλληλα, άνδρες της Αστυνομίας έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε ληστές πεζών. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων που είχαν κατά το παρελθόν εμπλακεί σε κλοπές πεζών, επιχειρώντας να οδηγηθούν στο δράστη της στυγερής δολοφονίας.

Τι αποκαλύπτει υπάλληλος του Β’ Νεκροταφείου

Στόχος σκληρών κακοποιών έχει γίνει κατά το παρελθόν το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια. Όπως αποκαλύπτει υπάλληλος του Κοιμητηρίου, ληστές έχουν κλειδώσει στην αποθήκη το φύλακα, ενώ σε άλλο περιστατικό έχει πέσει θύμα ξυλαδαρμού από κακοποιούς.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις