Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τι αποκάλυψε η αδελφή του 30χρονου που καταζητείται

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τι αποκάλυψε η αδελφή του 30χρονου που καταζητείται

«Όταν μπήκε στη φυλακή, ήταν σαν κηδεία για μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αποκαλύψεις για τον 30χρονο Ένο Μάτα, ο οποίος καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προχώρησε η αδελφή του Ηλιάνα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στην τελευταία τους επικοινωνία, είπε: «Με είχε πάρει τηλέφωνο πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Μου είπε μην ανησυχείτε, είμαι στο χωριό (σ.σ. στην Αλβανία), είμαι καλό παιδί, κάθομαι ήσυχα. Πάντα είχαμε την ανησυχία, μήπως ξεφύγει…».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «Δεν πρόλαβε να πάρει την υπηκοότητα του γιατί μπήκε φυλακή για τις ληστείες. Αφού εξέτισε την ποινή του, τον πήραν με την κλούβα και τον άφησαν στα σύνορα… Μας ειδοποίησαν διάφοροι άνθρωποι από τη Μεγαλόπολη και μας έλεγαν ότι βλέπουν στα κανάλια την φωτογραφία του Αλέξανδρου. Έτσι, μάθαμε ότι καταζητείται».

Όπως υποστήριξε η Ηλιάνα, ο αδελφός της είναι ψυχικά διαταραγμένος και έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. «Όπως κατέθεσαν μάρτυρες στο δικαστήριο, όταν έκανε τη ληστεία στην Κόρινθο, μετά έτρεχε και πετούσε λεφτά σε οικόπεδα και αυλές σπιτιών. Σε μία άλλη ληστεία, είχε μπει στην τράπεζα χωρίς κουκούλα και χαιρετούσε τις κάμερες…».

Μιλώντας για άλλη μία ληστεία τράπεζας, ανέφερε: «Είχε πάει σε ένα ταμείο και μόλις είδε ότι η ταμίας ήταν έγκυος, άλλαξε και πήγε σε άλλο για να μην την τρομάξει…».