Αυτός είναι ο προπονητής που ασέλγησε σε 14χρονη

Αυτός είναι ο προπονητής που ασέλγησε σε 14χρονη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από εισαγγελική εντολή τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 47χρονου προπονητή πυγμαχίας ο οποίος κατηγορήθηκε για αποπλάνηση και ασέλγεια σε 14χρονη.

Ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα (προπονητής αθλήματος) προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης αθλήτριας.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στην μητέρα της πως έχει σχέση με τον δάσκαλό της. Αμέσως οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν τις Αρχές, όπου και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.

Σήμερα Τρίτη (07/11) η Αστυνομία έδωσε -κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα.

astynomia aselegeia2

astynomia aselegeia2

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν κάποια στοιχεία να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.