ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δώρα Ζέμπερη - Σοκάρει ο δολοφόνος της: Τη σκότωσα γιατί αντιστάθηκε

Δώρα Ζέμπερη - Σοκάρει ο δολοφόνος της: Τη σκότωσα γιατί αντιστάθηκε

Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν με τα όσα είπε ο 58χρονος φονιάς της Δώρας

Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού.

Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 58 ετών, που εντοπίσθηκε με βάση έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή της Ομόνοιας, όπου φέρεται να είχε πουλήσει το κινητό που είχε κλέψει από την άτυχη εφοριακό αφού της είχε καταφέρει 14 μαχαιριές.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς αποκαλύπτοντας πως τη σκότωσε γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

«Έχω διαπράξει και άλλες κλοπές σε νεκροταφεία. Ήταν όμως η πρώτη φορά που πήγα στο Β’ νεκροταφείο στα Πατήσια. Προσπάθησα να της πάρω την τσάντα αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Έβγαλα το μαχαίρι και τη σκότωσα», είπε ο δράστης στους αστυνομικούς.

Ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού είναι τοξικομανής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του κρατώντας τη φωτογραφία που είχαν στα χέρια τους από τις κάμερες ασφαλείας και ρωτώντας σε στέκια τοξικομανών αν είδαν το συγκεκριμένο άτομο. Τα στόματα άνοιξαν και έτσι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις