ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: 25χρονος κατείχε πάνω από 7 κιλά κάνναβης (pic)

Θεσσαλονίκη: 25χρονος κατείχε πάνω από 7 κιλά κάνναβης (pic)

Ένας 25χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση κάνναβης.

Κατασχέθηκαν στο σπίτι του στο Κορδελιό και σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση ναρκωτικών, στον Εύοσμο, πάνω από 7 κιλά ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην έρευνα που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατάσχεσαν έξι συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 5 κιλών και 460 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρους 1 κιλού και 5 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 21 γραμμαρίων και μία πλαστική φιάλη με χασισέλαιο βάρους 500 γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 538 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 8 φυσίγγια (7 από τα οποία πολεμικά).

Από την κατοχή του 25χρονου κατασχέθηκαν επίσης τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις