ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για το «καρτέρι θανάτου» εναντίον του

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για το «καρτέρι θανάτου» εναντίον του

Απίστευτη τροπή φαίνεται πως λαμβάνει πλέον η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάκου, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν την Παρασκευή (15/12/2017) στη σύλληψη της 53χρονης πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο δολοφονικό «καρτέρι» που του είχαν στήσει άγνωστοι την Πέμπτη (14/12), τη στιγμή που εκείνος έφευγε με το αυτοκίνητό του από το ιατρείο του στην περιοχή της Χανιόπορτας.

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ - ΤΗΝ ΕΙΧΕ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretalive.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 53χρονη γυναίκα, γιατρό στο επάγγελμα, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

Η σύλληψη του προσώπου αυτού έγινε με βάση τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο ψυχίατρος.

strimpakos2

Όπως είπε χαρακτηριστικά στις Αρχές, είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του μπροστά στα γραφεία της ΝΔ. «Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή άκουσα πυροβολισμούς. Ενστικτωδώς πάτησα γκάζι και έφυγα».

Όπως είπε ο ίδιος στους φαρμακοποιούς που τον φρόντισαν αμέσως μετά την επίθεση, είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα καθώς φέρεται να είχε δεχτεί απειλές και στο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο το ψυχιάτρου, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μάρτυρες αλλά και στοιχεία από το υλικό από τις κάμερες της περιοχής.

Πώς έγινε η σύλληψη

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης προσήγαγαν τελικά την 53χρονη πρώην σύζυγο του παρ' ολίγον θύματος το πρωί της Παρασκευής (15/12/2017) και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, πάντα, η φερόμενη ως ηθική αυτουργός φέρεται να είχε πει στην αδερφή του 50χρονου πρώην συζύγου της ότι «θα τον σκοτώσει».

Μαρτυρία - ΣΟΚ από τον ψυχίατρο

Εν τω μεταξύ, καρέ-καρέ περιέγραψε μιλώντας την Παρασκευή (15/12) στην ΚΡΗΤΗ TV ο 50χρονος ψυχίατρος τη δολοφονική ενέδρα που στήθηκε σε βάρος του χθες στο Ηράκλειο,.

Ο Δημήτρης Στριμπάκος ξεκαθάρισε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η ενέδρα έγινε την ώρα που έκανε αναστροφή μέσα στο χώρο πάρκινγκ απέναντι από το γραφείο του στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου .

Όπως περιγράφει πρόλαβε να δει μόνο τις λάμψεις και έκλεισε τα μάτια του όταν κάποια από τα θραύσματα έπεσαν στο παρμπρίζ και κάποια από αυτά τον χτύπησαν στο μέτωπο και μπήκαν στα μάτια του.

Περιέγραψε ακόμη ότι έσκυψε στο τιμόνι και πάτησε γκάζι καταφέρνοντας να ξεφύγει προς τη Χανιώπορτα όπου ως γνωστόν ζήτησε βοήθεια. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία, η επίθεση είχε απόλυτα δολοφονικό χαρακτήρα αφού ένα βλήμα καρφώθηκε στο προσκέφαλο, στη θέση του οδηγού.

Δείτε το βίντεο

Με πληροφορίες από Neakriti.gr, Cretalive.gr και ΚΡΗΤΗ TV


Σχετικές ειδήσεις