ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων (pics&vid)

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων (pics&vid)

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ο οποίος είχε σπείρει τον τρόμο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, έδωσε σήμερα Παρασκευή (22/12), η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:

viastis ambelokipoi2
viastis ambelokipoi2
ampe

  • τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2017 στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού (σχετικό το από 21-12-2017 Δελτίο Τύπου).
  • βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής του δράσης.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΤΑΜΟ Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα.

    Δείτε βίντεο από τη δράστη του βιαστή:

    Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από συμφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έστειλαν στη φυλακή για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες για τις οποίες συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17/12).

    Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας, αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια. Όταν συνελήφθη αρχικά δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή.

    Όταν όμως τον αναγνώρισαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειές τους. Σύμφωνα με το δικηγόρο του σήμερα δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του και προτίθενται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

    Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ





Σχετικές ειδήσεις