ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Τους έπιασαν «στα πράσα» για παράνομο τζόγο

Ηράκλειο: Τους έπιασαν «στα πράσα» για παράνομο τζόγο

Στη σύλληψη εννέα Ελλήνων ηλικίας από 25 έως 62 ετών, τριών υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 53, 37 και 45 ετών και μιας 32χρονης από τη Ρουμανία, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησε σήμερα η αστυνομία στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν το πρωί έφοδο σε καφενείο κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει σε επτά Έλληνες και δύο αλλοδαπούς θαμώνες του καταστήματος, να παίζουν ζάρια.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας 25χρονος Έλληνας και ένας 45χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόροι) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι ζεύγη (κύβοι-ζάρια), το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και μία ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος με δύο χειριστήρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις