Χίος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας στους Ολύμπους - Χειροπέδες σε θύτη και θύμα

Χίος: Απόπειρα ανθρωποκτονίας στους Ολύμπους - Χειροπέδες σε θύτη και θύμα

Ο 54χρονος άνοιξε πυρ κατά 40χρονου συγχωριανού του πυροβολώντας 5 φορές προς το μέρος του με κυνηγετική καραμπίνα

Με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας προσπάθησε να λύσει τις διαφορές του με 40χρονο συγχωριανό του ένας 54χρονος από τους Ολύμπους, ο οποίος τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μαστιχοχωρίων αντιμετωπίζοντας πλέον τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρει το poltischios.gr, το συμβάν σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο 54χρονος δράστης πήγε έξω από το σπίτι του 40χρονου πυροβολώντας, σύμφωνα με την Αστυνομία, 5 φορές προς το μέρος του καθώς και στα παράθυρα του σπιτιού, κατηγορώντας τον 40χρονο για κλοπή αντικειμένων μικρής σημασίας.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο όπως διακριβώθηκε, είχε νόμιμα στην κατοχή του, κατασχέθηκε. Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ακόμη κυνηγητικά όπλα, τα οποία επίσης κατείχε νόμιμα.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και ο 40χρονος, διότι όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Χίου, για το αδίκημα της αντίστασης.