ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλαμάτα: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και τον πυροβόλησαν

Καλαμάτα: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και τον πυροβόλησαν

Οι προσωπικές διαφορές φαίνεται ότι ήταν το κίνητρο του δράστη, που έστειλε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο το θύμα του.

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας βαρύνεται ένας 63χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία πυροβόλισε και τραυμάτισε έναν 66χρονο, στην περιοχή Ξηροκάμπι Καλαμάτας.

Ο 63χρονος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) στο σπίτι του 66χρονου και μόλις εκείνος άνοιξε την πόρτα του, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε στην κοιλιά, τον θώρακα και το δεξί του χέρι. Ακολούθως, ο 63χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ ο 66χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία κι έπειτα από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 63χρονος συνελήφθη σε αγροικία στην περιοχή Μεσσοποτάμου. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 23 φυσίγγια.

Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Όσο για τα αίτια του αιματηρού περιστατικού, αποδίδονται -σύμφωνα με την Αστυνομία- σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις