ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο στη Μεσσηνία: «Πάγωσε» με αυτό που ανακάλυψε μέσα στο χωράφι του!

Μυστήριο στη Μεσσηνία: «Πάγωσε» με αυτό που ανακάλυψε μέσα στο χωράφι του!

Μεσσηνία | Ειδήσεις: Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας γεωργός από το χωριό Μυρτοποταμιά τουδήμου Μεσσήνης, τη στιγμή που καλλιεργούσε το χωράφι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι, ανακάλυψε ένα ανθρώπινο κρανίο. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία, η οποία άρχισε να «χτενίζει» εξονυχιστικά το χωράφι.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν ανακάλυψαν άλλα ανθρώπινα οστά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως το κρανίο πιθανώς να είχε μεταφερθεί από εκεί από κάποιο ζώο.

Όμως, το συγκεκριμένο χωράφι είχε διερευνηθεί κατά το παρελθόν από τις Αρχές, όταν είχαν χαθεί τα ίχνη μιας 78χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, επρόκειτο για την ηλικιωμένη Σταυρούλα Αγγουρά, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 16 Νοεμβρίου 2017 κι έκτοτε δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Σε κάθε περίπτωση, το κρανίο οδηγήθηκε προς εξέταση σε ιατροδικαστή, ώστε να εξακριβωθεί το φύλο, η ηλικία και ενδεχομένως η εθνολογική ταυτότητα, ενώ θα ληφθεί και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη των στοιχείων του νεκρού.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις