ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στους αγρότες: Σπείρες ρημάζουν αγροτικά μηχανήματα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συναγερμός στους αγρότες: Σπείρες ρημάζουν αγροτικά μηχανήματα (ΗΧΗΤΙΚΟ)
EUROKINISSI

Αγρότες | Ειδήσεις: Φουντώνουν τα κρούσματα κλοπών αγροτικών οχημάτων, μηχανημάτων κι εργαλείων στη Στερεά Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής, καθώς η ζημία που υφίστανται από αυτές τις επιθέσεις, υπολογίζεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τελευταίο κρούσμα αυτό που σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης του Πάσχα (10/04/2018) στην περιοχή της Κωπαΐδας, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο περιβόλι του αγρότη, Δήμου Ανδρούτσου.

Από εκεί, του έκλεψαν ένα γεωργικό ελκυστήρα και μια χορτοδετική πρέσα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Ανδρούτσος στο Newsbomb.gr, η ζημία που έπαθε, εξαιτίας της κλοπής, ανέρχεται σε πάνω από 30.000 ευρώ. Ο ίδιος, μάλιστα, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου, το οποίο έχει αναλάβει και τη σχετική προανάκριση για την υπόθεση.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που έρχονται στο φως τέτοια περιστατικά και δη στο νομό Βοιωτίας. Σύμφωνα με τον κ. Ανδρούτσο, τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές κλοπές, με τους «αετονύχηδες» να επιδεικνύουν… ιδιαίτερη προτίμηση σε τρακτέρ συγκεκριμένης μάρκας.

Μάλιστα, υπήρξε περίπτωση με κλοπή αγροτικού μηχανήματος το οποίο βρέθηκε, αρκετό καιρό αργότερα, στη Ρουμανία!

Ακούστε τι δήλωσε ο αγρότης Δήμος Ανδρούτσος στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:


Σχετικές ειδήσεις