Λαμία - Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ – καρέ η στιγμή που φορτηγάκι παρασύρει γυναίκα σε φαρμακείο

Λαμία: Καρέ - καρέ η εισβολή οχήματος…

Κάρπαθος: Τo SMS του στοίχισε 5.830 ευρώ!

Όλα τα είδη ηλεκτρονικής απάτης έχουν απασχολήσει…

Αβεβαιότητα για το νόμο Κατσέλη – Στο τέλος Δεκεμβρίου οι ανακοινώσεις

Κυριολεκτικά στον «αέρα» βρίσκονται οι διατάξεις του…

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου…

Υπόθεση Κασόγκι: Η Ε.Ε. επαναλαμβάνει ότι είναι απαραίτητη μια διεξοδική έρευνα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση επανέλαβε το Σάββατο (17/11)…

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 14.000 προϊόντα «μαϊμού»

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 14.000 προϊόντα «μαϊμού»

Χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού», όπως πορτοφόλια, αξεσουάρ, είδη δώρων κ.ά, κατασχέθηκαν ύστερα από ταυτόχρονη επιχείρηση σε τρία καταστήματα λιανικής πώλησης στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές γυναίκες, κινεζικής υπηκοότητας, ως προσωρινές υπεύθυνες των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Της αστυνομικής εφόδου προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας, σύμφωνα με την οποία, σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης της παραπάνω περιοχής, αποκαλούμενης και «china town» της Θεσσαλονίκης, διατίθενται προς πώληση προϊόντα που φέρουν πιστά αντίγραφα κατοχυρωμένων σημάτων εταιρειών που εκπροσωπεί η καταγγέλλουσα επιχείρηση ή που παραπέμπουν σε αυτή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Όπως έγινε γνωστό, στα υπό έρευνα καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους που διέθεταν αυτά, βρέθηκαν πάνω από 14.000 προϊόντα, χαρακτηριζόμενα ως «απομιμητικά», τα οποία και κατασχέθηκαν, με την συνολική εκτιμώμενη ζημιά για τις παθούσες εταιρίες να υπερβαίνει τις 45.000 ευρώ.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί σημάτων και ρυθμίσεων για το παρεμπόριο.