ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Κινηματογραφική σύλληψη στην εθνική οδό

Φθιώτιδα: Κινηματογραφική σύλληψη στην εθνική οδό

Χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες το απόγευμα της Παρασκευής (15/06) στα διόδια της Αγίας Τριάδας

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (15/06) στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας, όταν πάνοπλοι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, έκαναν την εμφάνισή τους μπλοκάροντας δύο ύποπτα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τους επιβάτες δύο επιβατικών αυτοκινήτων, συνολικά τέσσερα άτομα, να κατεβούν από αυτά και να τους συλλάβουν. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για τέσσερις Έλληνες που σε βάρος τους έχουν κατά καιρούς απαγγελθεί κατηγορίες για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ενώ ένας από αυτούς ήταν παλαιότερα μπλεγμένος και σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει αρκετά χιλιόμετρα νωρίτερα, όταν αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, παρατήρησε ύποπτες κινήσεις και ενημέρωσε το Κέντρο. Αυτό επιβεβαίωσε ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο και δόθηκε σχετικό σήμα.

Επέλεξαν ως σημείο τα διόδια της Αγίας Τριάδας κι εκεί ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, μέσα στα οποία βρήκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και χάπια, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχετικές ειδήσεις