ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτή είναι η γυναίκα - αράχνη που πλούτισε τάζοντας ανύπαρκτες δουλειές σε πρεσβείες κι εταιρείες

Αυτή είναι η γυναίκα - αράχνη που πλούτισε τάζοντας ανύπαρκτες δουλειές σε πρεσβείες κι εταιρείες

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα Δευτέρα (18/06) η Αστυνομία, τα στοιχεία και φωτογραφίες της 57χρονης, η οποία είχε πλουτίσει υποσχόμενη υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σεπρεσβείες, πολυεθνικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρείες.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σημειώνει η Αστυνομία και υπενθυμίζει ότι η 57χρονη συνελήφθη στις 6 Ιουνίου στη Γλυφάδα.

Δρούσε εδώ και δύο χρόνια και έχει εξαπατήσει τουλάχιστον οκτώ άτομα, από τα οποία απέσπασε συνολικά ποσό περίπου 280.000 ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση

Πρόκειται για την (επ) ΚΟΥΒΑΡΗ (ον) Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά.

astynomia presveies

Δείτε κι άλλη φωτογραφία της στη gallery του Newsbomb.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2018, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τεράστιο έπαθλο;

Σχετικές ειδήσεις