ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο

Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου για να σκοτώσουν τον 45χρονο – Προσπάθησε να αντιδράσει το θύμα αλλά οι δράστες άδειασαν το καλάσνικοφ επάνω του

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων τη νύχτας αποδίδουν οι Αρχές την ενέδρα θανάτου σε 45χρονο άνδρα το πρωί της Τετάρτης (27/06) στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Το θύμα, που φέρεται να ήταν πολύ γνωστό στους κύκλους της νύχτας, βρισκόταν έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος.

Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα τον πλησίασαν και 4 άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον του. Το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει ανταποδίδοντας τα πυρά, καθώς φέρεται να οπλοφορούσε, ωστόσο, οι δράστες άδειασαν το καλάσνικοφ επάνω του και πάνω στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του, με σκοπό την έκρηξη, που όμως δεν έγινε.

Ο 45χρονος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου λίγο αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες ενώ, είναι σχεδόν βέβαιη πως οι δράστες είναι άνθρωποι της νύχτας που ήθελαν νεκρό τον 45χρονο.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ρω: Αυτοκτόνησε φαντάρος στη σκοπιά