ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σκιάθος: Κατήγγειλε το βιασμό της από δύο 30χρονους

Σκιάθος: Κατήγγειλε το βιασμό της από δύο 30χρονους

Μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη είχαν οι διακοπές στη Σκιάθο, για μία 32χρονη γυναίκα.

Η 32χρονη Αυστραλέζα τουρίστρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι βιάσθηκε από δύο νεαρούς Έλληνες, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν και την οδήγησαν στο ξενοδοχείο τους.

Καθ' υπόδειξη της Αυστραλέζας τουρίστριας οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο Έλληνες, ηλικίας 30 ετών, και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεση της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Οι 30χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Βόλου εκ νέου αύριο Πέμπτη (26/07).

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - ΣΟΚ με τις 9χρονες που αγνοούνται στο Μάτι - «Τα παιδιά είναι δικά μου»

Φωτιά Κινέτα - Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα πληγωμένα χέρια πυροσβέστη (photo)