ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στη Ρόδο: Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα

Τραγωδία στη Ρόδο: Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία τ’ Aφάντου από το απονενοημένο διάβημα ενός 42χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και απασχολούσε κατ’ επανάληψη τις αρχές, σε επεισόδια με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο 42χρονος άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης (28/7) μετέβη στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του στ’ Aφάντου και προκάλεσε επεισόδιο για το οποίο δεν ζητήθηκε η συνδρομή της EΛAΣ.

Το πρωί της Πέμπτης (26/7) και περί ώρα 09.30 μετέβη εκ νέου στην οικία κραδαίνοντας μια κυνηγετική καραμπίνα. H σύζυγος αυτή τη φορά ενημέρωσε τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί του AΣ Aφάντου.

Ο 42χρονος άνδρας αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, κινήθηκε με απειλητική διάθεση προς αυτούς, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει.

O οδηγός του περιπολικού έβαλε όπισθεν, ενώ ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και με παρατεταμένο το υπηρεσιακό του όπλο ζήτησε από τον 42χρονο να πετάξει στο έδαφος την καραμπίνα.

O 42χρονος δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να ρίξει μια προειδοποιητική βολή στον ουρανό για εκφοβισμό.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο 42χρονος γύρισε προς την οικία και τότε οι αστυνομικοί άκουσαν έναν δεύτερο πυροβολισμό και την ανήλικη κόρη του να φωνάζει με αγωνία.

O 42χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί θέτοντας τέλος στην ζωή του.

Oι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια θύμισαν ελληνική τραγωδία…