ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στην Κρήτη: Κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές την πρώην νύφη του

Φρίκη στην Κρήτη: Κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές την πρώην νύφη του

«Χρέωσε» στην 53χρονη ότι η ανιψιά του, μετά από τρία χρόνια που τον φιλοξενούσε, του ζήτησε να μετακομίσει σε άλλο σπίτι - Συγκλονίζει η κόρη του θύματος - Σοκάρει το βίντεο του στυγερού εγκλήματος

Τουλάχιστον 40 μαχαιριές εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κατάφερε στην πρώην νύφη του ο 60χρονος δράστης, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/10) έστησε καρτέρι θανάτου στην καφετέρια που διατηρούσε η πρώην κουνιάδα του, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο. Σε κάθε χτύπημα ο δράστης φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι, όσο πιο βαθιά μπορούσε.

Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής καθώς είναι εξαιρετικά σκληρό. Με βάση όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ο 60χρονος εισέρχεται στην καφετέρια με το μαχαίρι και αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Η γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου. Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμα και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος στο ψυγείο και την αποτελείωσε, σφάζοντάς την.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος φιλοξενούνταν για σχεδόν τρία χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του, κόρης του αδερφού του. Ο ίδιος δεν είχε δική του οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αγαπούσε τα δύο παιδιά της ανιψιάς του και τα πηγαινοέφερνε στο σχολείο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διακοπεί η σύνταξη του και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη φιλοξενία που δεχόταν από την ανιψιά του. Αναφέρεται ακόμα ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «βαρύνει» περισσότερο λόγω του αλκοόλ.

Η ανιψιά του, λένε αστυνομικοί, δεν τον «πέταξε» από το σπίτι αλλά του ζήτησε να μετακομίσει, και μάλιστα, του έδωσε κάποια χρήματα και το μηχανάκι της για να μπορεί να μετακινείται.

Ο 60χρονος φέρεται να ένιωσε ότι τα έχασε όλα, αισθανόταν το σπίτι της ανιψιάς του σαν το σπίτι της δικής του οικογένειας και «χρέωσε» για την απόφαση αυτή την μητέρα της γυναίκας.

Όσον αφορά στο ποινικό παρελθόν του αδερφού του, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει απασχολήσει για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, όπως ληστείες, ναρκωτικά, αποδράσεις, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βόμβες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης 53χρονης θα ψαλεί στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (11/10) στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Συγκλονίζει η κόρη της

kori

Η Κωνσταντίνα Παγάνη, η Ηρακλειώτισσα καλλονή που έχει διαπρέψει σε καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το πιο λατρευτό της πρόσωπο από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Με την μητέρα μου είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, ώσπου ο δράστης την τραυμάτισε θανάσιμα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαμε τα ξημερώματα στα Δειλινά», αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Κωνσταντίνα και περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό: «Η μητέρα μου πήγαινε να ανοίξει το μαγαζί μας και εκεί ήταν ο θείος που την πλησίασε και την σκότωσε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προστριβές στην οικογένεια».

Άγριος καβγάς πριν από το φονικό

«Το προηγούμενο βράδυ υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς. Η αδερφή μου ζήτησε από το θείο να φύγει από το σπίτι. Με αυτήν την απόφαση ήταν σύμφωνη και η μητέρα μου. Όμως ο θείος φαίνεται να μην το δέχτηκε… με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν όλα όσα έγιναν. Με την μητέρα μου είχαν καλές τυπικές σχέσεις, μας λάτρευε όλους και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση».

Ο θείος αντιμετώπιζε προβλήματα…

Η νεαρή γυναίκα αναφέρεται και στην κατάσταση της υγείας του θείου της και φερόμενου δολοφόνου της μητέρας της.

«Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος δεν ήταν καλά φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έδειχνε όμως κάτι άσχημο», ενώ αναφορικά για το λόγο για τον οποίο ο φερόμενος δράστης έμενε στο σπίτι της ανιψιάς του όλο αυτό το διάστημα ήταν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Η 53χρονη Μ. Τ. άφησε την τελευταία της πνοή κατακρεουργημένη από το χέρι του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Η άτυχη γυναίκα, όπως κάθε πρωί, πήγε για δουλειά στην καφετέρια όπου ο 60χρονος τής έχει στήσει καρτέρι. Μετά από έναν έντονο καβγά ο δράστης δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με την άτυχη γυναίκα να αφήνει λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του - κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του - για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι η κοπέλα πριν από μερικές ημέρες τού ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια όπου μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα της. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι' αυτό.

Πηγή: cretalive.gr