ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στον Πειραιά: Απήγαγαν γνωστό επιχειρηματία (pics)

Θρίλερ στον Πειραιά: Απήγαγαν γνωστό επιχειρηματία (pics)

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται όσο περνά η ώρα, η υπόθεση της αρπαγής του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Ο 50χρονος που έχει εταρεία με την οποία εφοδιάζει με ποτά και τρόφιμα πλοία, από τις εννέα σήμερα το πρωί έπαψε να δίνει σημάδια ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και οι συγγενείς του βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές αγωνίας.

Τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν μπλούζες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας του είχαν στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του.

Όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το διαμέρισμα του που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην ακτή Θεμιστοκλέους και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του, τότε δέχτηκε την επίθεση των δραστών. Οι εύσωμοι άνδρες τον ακινητοποίησαν και με την βία τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Στην ΕΛ. ΑΣ. σήμανε συναγερμός και ειδικά κλιμάκια της έσπευσαν στο σημείο.

Η ακτή Θεμιστοκλέους αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Σήμανσης οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξυχνιάσουν την περίεργη υπόθεση.

Το θύμα που είναι πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε γίνει στόχος παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί για τις κινήσεις του και να φέρουν εις πέρας σε μικρό χρονικό διάστημα την αποστολή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αρπαγή του επιχειρηματία, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας τους επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγωγέας αφορολόγητων προϊόντων είχε πέσει θύμα αρπαγής και πριν από δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Μέρισμα: 80 εκατ. ευρώ έξτρα ποσό - Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Λίγες μέρες προθεσμία για την πληρωμή - ΕΔΩ όλες οι πληροφορίες