ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 29χρονης στην Κέρκυρα: Τη σκότωσε με σιδερόβεργα γιατί είχε σχέση με Αφγανό (pics&vid)

Δολοφονία 29χρονης στην Κέρκυρα: Τη σκότωσε με σιδερόβεργα γιατί είχε σχέση με Αφγανό (pics&vid)

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, για την άγρια δολοφονία της Α.Π. στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Στην Εισαγγελέα Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθεί ο 52χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του κατά τη χθεσινοβραδινή (02/01) προανακριτική διαδικασία στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μεταφέρει μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Αιτία του στυγερού φονικού φέρεται πως ήταν η προσωπική ζωή της 29χρονης, την οποία δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Τον τελευταίο καιρό η 29χρονη συζούσε με το σύντροφό της (αφγανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες), που πρώτος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, ενώ η μητέρα της διέμενε στην Αλβανία.

Η σορός του θύματος βρέθηκε χθες αργά το βράδυ, ενώ το φονικό έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στον ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε, τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ζωή. Επίσης τόνισε ότι χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος κάτι που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας , η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: Corfutvnews.gr, enimerosi.com

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία φοιτήτριας: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μαρτυρικό θάνατο της Ελένης

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει στην Ελλάδα