ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα: Πού αναζητούν οι αστυνομικοί τους εκτελεστές του 52χρονου

Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα: Πού αναζητούν οι αστυνομικοί τους εκτελεστές του 52χρονου

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση του 52χρονου, έξω από το λέσχη στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιέα.

Από το βράδυ της Παρασκευής (4/1/2019) στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός, με τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών να προσπαθούν να συνδέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για να φτάσουν στους δράστες της εγκληματική ενέργειας.

Η δολοφονία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έγινε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ χθες το βράδυ, όταν ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και κινήθηκε προς την λέσχη. Τρία άτομα του είχαν στήσει καρτέρι με τον ένα από αυτούς να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα.

Τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τον πλησίασε ένας εκ των τριών ανδρών, τον πυροβόλησε τρεις φορές και τράπηκε σε φυγή. Οι δύο σφαίρες βρήκαν το θύμα στο στήθος και η τρίτη στο κεφάλι.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο σε μια λίμνη αίματος. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πλέον παίρνουν καταθέσεις από συνεργάτες και συγγενείς του θύματος, προκειμένου να μάθουν αν τους είχε εκμυστηρευτεί τυχόν απειλές που δέχονταν ή εάν είχε διαφορές με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Ελλάδα όπως... Σιβηρία - Πολικές θερμοκρασίες και προβλήματα λόγω χιονιά (pics)