ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγρίνιο: Την Παρασκευή (1/2) απολογείται ο 65χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 17χρονη (vid)

Αγρίνιο: Την Παρασκευή (1/2) απολογείται ο 65χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 17χρονη (vid)
Tην γνώρισε μέσω facebook και την έπεισε να τον επισκεφτεί

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την απολογία του ο 65χρονος άνδρας, που φέρεται να αποπλάνησε και να ασέλγησε σε 17χρονη, στο σπίτι του σε χωριό του Θέρμου.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 65χρονος έπεισε την ανήλικη να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Κέρκυρα όπου διαμένει και να κατέβει στο Αντίρριο όπου την παρέλαβε ο ίδιος, πληρώνοντάς της μάλιστα το εισιτήριο.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε μέσω facebook και έχει απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας και όχι μόνο.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί την Παρασκευή(1/2/2109) το μεσημέρι, ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου, όπως διαβάζουμε στο agriniovoice.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συνταξιούχο του ΙΚΑ.

Τι είπε η μητέρα της

Η μητέρα της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και περιέγραψε τι συνέβη στην κόρη της.

«Το παιδί μου έμπλεξε με αυτόν στο Facebook και την αποπλάνησε. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και την πήρε και την είχε μαζί του. Όταν είδα ότι η κόρη μου έλειπε και δεν είχε γυρίσει στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ, εγώ κατάλαβα ότι έφυγε και πήγε μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς το ανακαλύψαμε από το Facebook. Είδα ότι μιλάει με αυτόν τον άγνωστο και αναρωτήθηκα σαν μάνα και εγώ, πως γίνεται να μιλάει με έναν άνθρωπο τόσο χρονών, τι να ζητάει και τι να θέλει» πρόσθεσε. «Τι ζήλεψε μία κοπέλα 17 ετών από αυτόν τον άνθρωπο; Tι να του ζήλεψε;» διερωτήθηκε.

«Αν ήταν νεαρός, θα πεις εντάξει, τον ερωτεύτηκε, τον αγάπησε και πήγε μαζί του» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «το μεσημέρι μίλησα με την κόρη μου και μου είπε «μαμά είμαι καλά, ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν καλός»». «Αυτός ο άνθρωπος έχει βάλει στο προφίλ του ότι δήθεν είναι μουσικός και έτσι αποπλάνησε την κόρη μου» κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις