ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Τα ασυνόδευτα πακέτα είχαν ναρκωτικά (pics)

Κέρκυρα: Τα ασυνόδευτα πακέτα είχαν ναρκωτικά (pics)

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 38 και 34 ετών, προέβησαν, την Πέμπτη (31/1), στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του Νόμου περί Όπλων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, σε έλεγχο που έγινε κατά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας, εντοπίστηκε ο 38χρονος να επιβαίνει σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, και όπως διαπιστώθηκε είχε στείλει δύο ασυνόδευτα δέματα των οποίων ο παραλήπτης ήταν ο 34χρονος.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 34χρονος, ο οποίος προσήλθε στην αποθήκη του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, με το φορτηγό του προκειμένου να παραλάβει τα δέματα.

Κατά τον έλεγχο των δεμάτων διαπιστώθηκε ότι το πρώτο περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 139 γραμμαρίων, ενώ το δεύτερο τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 395 γραμμαρίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 34χρονου από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 8,20gr.
  • Ένα ξύλινο κουτί το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 3,6gr.
  • Ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
  • Ένα κυνηγητικό όπλο διπλής κάννης.
  • Δεκατρία φυσίγγια διασποράς.
  • Διάφορα εργαλεία διάρρηξης.

Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το φορτηγό αυτοκίνητο.

Σχετικές ειδήσεις