ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Aπόπειρα αρπαγής ανήλικης στο Κουκούλι

Πάτρα: Aπόπειρα αρπαγής ανήλικης στο Κουκούλι

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης κωφής από την περιοχή Κουκούλι στην Πάτρα ερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο επίσης κωφός πατέρας της, η 15χρονη, που είχε πάει στο περίπτερο, χθες (1/2/2019) λίγο μετά τις 19.30 , την πλησίασε ένα άσπρο βαν στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, προσπάθησαν να την πείσουν να μπει στο βαν αλλά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε έντρομη να τρέχει.

«Είναι περιοχή με σκοτάδι και είναι πολύ επικίνδυνα» σημειώνει ο πατέρας της κοπέλας που είναι φανερά αναστατωμένος και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει τους δράστες.

Ένα ύποπτο λευκό βαν είχε σπείρει πριν από μήνες τον τρόμο στην περιοχή της Εγλυκάδας, αλλά και στο Αγρίνιο, όπου επίσης έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για λευκό βαν που αποπειράται να αρπάξει ανήλικα έξω από σχολεία.

Καταγγελίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη της χώρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα, όπως διαβάζουμε στο Patratora.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συναγερμός και στον Έβρο

Νέος "συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο facebook με αφορμή κείμενο που έχει αναπαραχθεί σε μεγάλο βαθμό και αφορά σε καταγγελία μητέρας για προσπάθεια προσέλκυσης των παιδιών της, όπως διαβάζουμε στο Thrakinea.gr.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:
«Σήμερα 1/2/2019 στη 13:40 στα Λουτρά, ένα λευκό φορτηγάκι σταμάτησε μπροστά στα παιδιά μιας κυρίας που τα περίμενε να γυρίσουν από το σχολείο, όταν εκείνα κατέβηκαν από το σχολικό κ τους είπε να μπουν μέσα για να διώξει -και καλά- τα δύο σκυλιά που ήταν στο δρόμο. Τα παιδια -ευτυχώς- είπαν όχι. Ο τύπος τότε, είπε πως είναι φίλος του παππού τους, αλλά τα παιδιά του είπαν ότι δεν τον εμπιστεύονται κ έφυγαν. Αυτό έγινε στη γωνία του σπιτιού της κυρίας, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία».

Το αν ισχύει ή όχι το περιστατικό, καθώς πολλά έχουν ακουστεί και δεν έχουν επιβεβαιωθεί κατά το παρελθόν δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Τραγωδία στην Άρτα: 62χρονος αυτοκτόνησε σε κλιματοστάσιο

Aποκάλυψη: Εικονικές αναγνωρίσεις παιδιών Ρομά από αλλοδαπούς - Για να πάρουν άδεια παραμονής

ΣΟΚ στην Κοζάνη: 19χρονος βίασε 17χρονη με την απειλή μαχαιριού

Σχετικές ειδήσεις