ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την πτώση 39χρονου από τον 3ο όροφο: «Τον κλείδωσα στο μπαλκόνι»

Βούλα: Νέες αποκαλύψεις για την πτώση 39χρονου από τον 3ο όροφο: «Τον κλείδωσα στο μπαλκόνι»

Θρίλερ στη Βούλα - Ένας 39χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Κατονομάζει ως υπαίτια τη σύντροφό του - «Αυτή με έσπρωξε» τα πρώτα λόγια του άνδρα μετά το περιστατικό - Σώθηκε από θαύμα - Τι ισχυρίζεται η φίλη του

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο 32χρονος σώθηκε από θαύμα, καθώς δέντρα ανέκοψαν την πτώση του.

Ο άνδρας κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την 32χρονη Ελληνολιβανέζα, σύντροφό του, η οποία είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει καριέρα μοντέλου.

Το χρονικό

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 09:00 το βράδυ του Σαββάτου. Κάτοικοι στην οδό Δροσίνη στην περιοχή της Βούλας άκουσαν τις κραυγές πόνου και εκκλήσεις για βοήθεια από τον 39χρονο, ο οποίος σερνόταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο έπειτα από την πτώση του, από το μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου. Αν και σοβαρά τραυματισμένος, σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο, και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.

Όπως διαπιστώθηκε στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε άμεσα ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχείων, γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στα κλαδιά ενός δέντρου που φρέναρε την πτώση του, αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Από την πτώση ο 39χρονος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα που δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του αλλά και ένα καρδιακό επεισόδιο, το οποίο αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Αποκάλυψη

Τόσο στη Βούλα όσο και στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν αναλάβει να διερευνήσουν τις συνθήκες της πτώσης του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του 39χρονου όπου διαμένει με τη σύντροφό του. Λίγο προτού εισαχθεί στο χειρουργείο, ο επιχειρηματίας πρόλαβε να ψελλίσει στους αστυνομικούς «Αυτή με έσπρωξε».

Η 32χρονη, η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο και έχει την επαγγελματική ιδιότητα της μεταφράστριας και της διερμηνέα, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας. Η ίδια υποστήριξε πως δεν ξέρει τι συνέβη και πώς βρέθηκε στο κενό ο σύντροφός της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τον είχε… κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» υποστήριξε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.

Τελικά, η 32χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Απριλίου 2019: Ανατροπή! Νωρίτερα η πληρωμή για ΟΓΑ και ΟΑΕΕ - Δείτε όλες τις ημερομηνίες

Καιρός τώρα: Επιστρέφει ο χειμώνας από σήμερα - Δείτε πότε και πού θα βρέξει (pics)

Σχετικές ειδήσεις