ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας κρατάει όμηρο τον πατέρα του

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας κρατάει όμηρο τον πατέρα του

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας – Στο σημείο που έχει αποκλειστεί βρίσκεται και διαπραγματευτής

Ρεπορτάζ: Χρήστος Διαμαντόπουλος

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας φέρεται να κρατάει όμηρο τον πατέρα του, με την απειλή μαχαιριού. Στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επικοινωνία με το νεαρό άνδρα που φέρεται να είναι τοξικομανής και προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα του και να παραδοθεί.

Λίγο μετά τις 20:30, παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες σχεδιάζουν ακόμα και έφοδο στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, όπου εκτυλίσσεται η ομηρία.

Δείτε το βίντεο:

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά άλλες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για τοξικομανή. Σημειώνεται επίσης, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς με τους γονείς του, «πέταξε» έξω από το σπίτι την μητέρα του και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, κρατώντας ως όμηρο τον πατέρα του. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι καυγάδες μεταξύ του δράστη και της οικογένειας είναι καθημερινό φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δες ΕΔΩ αν κέρδισες τα 1.000 ευρώ

Ανατροπή με την τιμή του πιτόγυρου: «Παγώνει» η αύξηση - Πόσο θα πωλείται

Σχετικές ειδήσεις