ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλει 16χρονη στα Γιαννιτσά

Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλει 16χρονη στα Γιαννιτσά
Eurokinissi

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, 16χρονη μαθήτρια από τα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας.

Η 16χρονη κατήγγειλε ότι στις 19 και στις 23 Απριλίου άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, την απείλησαν την εξύβρισαν και άσκησαν σωματική βία. Η 16χρονη υπέβαλλε μήνυση και γίνεται έρευνα από Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών.

Το Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ με ανακοίνωση του, αποδίδει πολιτικά κίνητρα στο περιστατικό και κάνει λόγο για θρασύδειλη επίθεση φασιστών, ενάντια σε εκλεγμένη μαθήτρια πενταμελούς, μέλους της ΚΝΕ, που ξεπερνά κάθε όριο.

«Η νεολαία των Γιαννιτσών και της Κεντρικής Μακεδονίας γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο αυτών των φασιστικών ομάδων. Χτυπούν και επιτίθενται μεμονωμένα σε αγωνιστές μαθητές, εργάτες ενώ στα αφεντικά κάθονται σούζα», αναφέρει η ΚΝΕ.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι οι ομάδες αυτές «θα απομονωθούν αποφασιστικά από τον ίδιο τον λαό και την νεολαία από τα μαθητικά συμβούλια, φοιτητικούς συλλόγους από γονείς και καθηγητές. Την Κυριακή 5 Μάη στο μαθητικό φεστιβάλ στα Γιαννιτσά θα χτυπάει η καρδιά της μαθητικής δημιουργίας, χαράς και προβληματισμού και οι φασίστες θα πάρουν την καλύτερη απάντηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δες ΕΔΩ αν κέρδισες τα 1.000 ευρώ

Ανατροπή με την τιμή του πιτόγυρου: «Παγώνει» η αύξηση - Πόσο θα πωλείται

Σχετικές ειδήσεις