ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Γραικού - Νέες αποκαλύψεις: Ψάχνουν για συνεργό στο φρικτό έγκλημα (vid)

Δολοφονία Γραικού - Νέες αποκαλύψεις: Ψάχνουν για συνεργό στο φρικτό έγκλημα (vid)
Eurokinissi

Δημήτρης ΓραικόςΣυγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του δολοφονηθέντος επιχειρηματία.

Ο συνήγορος της οικογένειας του επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Παράλληλα ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκύπτουν προβληματισμοί καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό.

Δείτε τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, στο βίντεο που ακολουθεί:

Η απολογία

Η απολογία του 46χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες κατά τη διάρκεια της οποίας περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016.

O ίδιος υποστήριξε στην ανακρίτρια:

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”. Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καυγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα. Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο».

Σε πανικό και φόβο απέδωσε και το γεγονός ότι επί 2,5 χρόνια δεν έλεγε την αλήθεια.

Όταν συνελήφθη υποστήριξε στις αρχές:

«Τον χαστούκισα με αποτέλεσμα να πέσει. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε θανάσιμα χτυπώντας με το κεφάλι σε τσιμεντένια επιφάνεια».

Στην ιατροδικαστική όμως έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου οι βίαιες κακώσεις στον θώρακα από θλων όργανο, το οποίο μπορεί να είναι ένας λοστός ή ακόμη και μια μπουνιά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star:

Προφυλακιστέος ο φονιάς

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πενηνταεννιάχρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη ΣΟΚ για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: «Όταν γίνει καλύτερα θα μιλήσει...»(pics)

«Βόμβα» από ΗΠΑ για πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας: Δείτε όσα αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σχετικές ειδήσεις