ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης

Απόδραση από το Μεταγωγών: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο τρίτος από τους τέσσερις δραπέτες του Μεταγωγών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06), αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες στον τρίτο από τους τέσσερις Αλβανούς κακοποιούς που είχαν δραπετεύσει τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο επικίνδυνο κακοποιό, ενώ περπατούσε στην οδό Βρυούλων, στη Νέα Σμύρνη. Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον δραπέτη και έτσι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν βρέθηκε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr, ο συγκεκριμένος είχε εμπλακεί στη ληστεία που είχε σημειωθεί στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη τον περασμένο χρόνο.

Σημειώνεται, ότι ο πρώτος από τους τέσσερις κρατούμενους που απέδρασαν συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, ενώ ο δεύτερος στον Βοτανικό. Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται πλέον στον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου κακοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Νέες ταυτότητες: Πότε και πώς θα τις πάρουμε - Τι θα γίνει αν δεν τις αλλάξουμε

Τσίπρας: Είπα την αλήθεια στον ελληνικό λαό - Κάποιοι ονειρεύονται λιτότητα, μνημόνια, απολύσεις

Σχετικές ειδήσεις