ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέο Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο με το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε σε κάδο

Νέο Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο με το μακάβριο εύρημα που βρέθηκε σε κάδο

Αναστάτωση προκάλεσε την Τετάρτη, στο Νέο Ηράκλειο ένα μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων από ρακοσυλλέκτη.

Ο άνδρας καθώς έψαχνε έναν κάδο απορριμμάτων, εντόπισε μία σακούλα που είχε οστά και θεωρώντας ότι ενδεχομένως ανήκουν σε άνθρωπο, σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας παρέλαβε την σακούλα με το μακάβριο περιεχόμενο και το μετέφερε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου για εξέταση και ανάλυση.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκε ο άνθρωπος που πέταξε τα οστά στον κάδο, ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες στο υπόγειο κοντινού κτηρίου που παλαιότερα ήταν ιατρικό ερευνητικό κέντρο. Ο άνδρας εντόπισε τα οστά (μεταξύ των οποίων ένα κρανίο, μέρος θώρακα και βραχίονας), τα μάζεψε και στη συνέχεια τα πέταξε στον κάδο.

Πλέον αυτό που απομένει να διακριβώσουν οι Αρχές είναι αν όντως κατά το παρελθόν στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργούσε ιατρικό ερευνητικό κέντρο καθώς επίσης και αν προέρχονται από εκεί, κάτι που είναι πολύ πιθανό καθώς τα οστά είναι εντελώς καθαρά και διαβρωμένα γεγονός που προδίδει εξαιρετική παλαιότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα»: Κλείνει μεγάλο ελληνικό εργοστάσιο - Αγωνία για τους εργαζόμενους

Συγκίνηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υγεία του (pics)

Σχετικές ειδήσεις