ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταγγελία - σοκ 16χρονης μαθήτριας: «Με βίασε ο δράκος του Instagram»

Καταγγελία - σοκ 16χρονης μαθήτριας: «Με βίασε ο δράκος του Instagram»
PIXABAY

Εφιάλτης στα νότια προάστια.

Το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά σ' ένα «δράκο» ο οποίος αναζητά τα θύματά του μέσω Instagram, εξετάζει η Αστυνομία, μετά το ραντεβού που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για μια 16χρονη μαθήτρια λυκείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η μαθήτρια είχε δεχτεί ένα αίτημα φιλίας από έναν άγνωστο στο οποίο και έκανε αποδοχή. Ο φερόμενος ως δράστης έστειλε μετά από λίγο καιρό το πρώτο μήνυμα στην κοπέλα.

Αρχικά η κοπέλα απαντούσε διστακτικά τα μηνύματα καθώς δεν γνώριζε τον άντρα αλλά όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, όσο περνούσε ο καιρός άρχισαν να μιλούν πιο άνετα στα μηνύματα, μέχρι που ήλθε και η πρόσκληση να τα πουν από κοντά.

Στην αρχή, η 16χρονη μαθήτρια δεν δέχθηκε τις προσκλήσεις όταν όμως έγιναν καθημερινές, υπέκυψε και αποδέχθηκε την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητο του νερού, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια της είχε δώσει ψεύτικο όνομα, το ίδιο που είχε και στο προφίλ του.

Το ανήλικο κορίτσι συναντήθηκε τελικά με το νεαρό οποίος την περίμενε σε πλατεία σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων με το ακριβό του αυτοκίνητο και στην συνέχεια, όπως άλλωστε υποστήριξε η ανήλικη στην κατάθεση της, πήγαν για καφέ και μπύρα.

Γρήγορα όμως και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τις ανήλικης, το «χαλαρό» ραντεβού εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την 16χρονη. Ο νεαρός της ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ανυποψίαστη η κοπέλα δέχθηκε την βόλτα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 16χρονη, ο νεαρός άντρας αφού την βίασε, την μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άλλο σημείο όπου υπήρχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς όπου και την άφησε πριν στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Την επόμενη ημέρα η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, με αποτέλεσμα άμεσα να απευθυνθούν στην αρμόδια Υπηρεσία τις Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι έχει δημιουργήσει διάφορα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα με ψεύτικα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες πληρωμές θα γίνουν μέχρι τέλη Ιουνίου - Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά

Επιστήμονας προειδοποιεί: Εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα - Τι θα γίνει

Σχετικές ειδήσεις