ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βούλα: Καρέ - καρέ η εισβολή ληστών στο σπίτι επιχειρηματία - «Πολλά σενάρια περνούν από το μυαλό»

Βούλα: Καρέ - καρέ η εισβολή ληστών στο σπίτι επιχειρηματία - «Πολλά σενάρια περνούν από το μυαλό»
EUROKINISSI

Νύχτα αγωνίας πέρασαν ένας επιχειρηματίας, η σύζυγός του και μια φίλη τους όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ενόπλους ληστές, σε σπίτι στη Βούλα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (04/07), όταν οι ληστές εκμεταλλευόμενοι μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και αφού πήδηξαν το φράχτη του οικοπέδου, μπήκαν στο σπίτι και υπό την απειλή όπλου απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Αφού ερεύνησαν συγκεκριμένους χώρους του σπιτού, οι δράστες άρπαξαν ρολόγια χρυσαφικά και χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εισβολή των ληστών αλλά και τι δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, για την ταυτότητα των δραστών:

Το πιθανότερο, πάντως, όπως λένε αστυνομικοί, είναι να είχε προηγηθεί παρακολούθηση του σπιτιού του επιχειρηματία για αρκετές ημέρες από τη συμμορία των κακοποιών και να γνώριζαν από πιο σημείο έπρεπε να εισβάλουν.

Επίσης, δεν αποκλείουν να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και να τον ακολούθησαν κατά τη διαδρομή της επιστροφής του στο σπίτι.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Μυρίζει καμένο σε όλη την Αθήνα – Δείτε τι έχει συμβεί

Βάσεις 2019: Πώς διαμορφώνονται τα μόρια σε 40 περιζήτητες σχολές

Σχετικές ειδήσεις