ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κιάτο: Στις εργαστηριακές εξετάσεις οι απαντήσεις για την ηλικιωμένη που έθαψε ο γιος της

Κιάτο: Στις εργαστηριακές εξετάσεις οι απαντήσεις για την ηλικιωμένη που έθαψε ο γιος της

Φως στα αίτια θανάτου της 82χρονης που ήταν θαμμένη στην αυλή της

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της 82χρονης, η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, στην κοινότητα Μικρός Βάλτος, Κορινθίας.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νίκος Κωτακίδης, «έγινε η νεκροψία-νεκροτομή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να μπορέσουμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Νίκος Κωτακίδης, «η σορός της ηλικιωμένης ήταν σε προχωρημένη σήψη, δηλαδή κατάσταση μουμιοποίησης και τα ευρήματα από την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής είναι ελάχιστα».

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη», προσθέτοντας ότι «μέσω των εργαστηριακών εξετάσεων ψάχνουμε όλες τις παραμέτρους στις οποίες μπορούμε να βασιστούμε, έτσι ώστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σχετικά με τις αιτίες, αλλά και τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης».

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Πήραν τηλέφωνο την... Αστυνομία για να παραγγείλουν ναρκωτικά (vid)