Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: «Ο 40χρονος είναι το 2ο θύμα», λέει ο δικηγόρος του

Newsbomb

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση με το βιτριόλι, μίλησε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος για την εν λόγω υπόθεση.

Σε κατάσταση «ψυχολογικού σοκ» βρίσκεται ο 40χρονος, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας, με δηλώσεις του στο Open.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαβέρα: «ο εντολέας μας είχε ανταλλάξει τυπικά πέντε με δέκα μηνύματα με την Ιωάννα μετά το αίτημα φιλίας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019. Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχει προκληθεί αυτή η διαδικασία. Γνώριζε την υπόθεση με το βιτριόλι και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να έχει ο ίδιος κάποια εμπλοκή. Βρίσκεται σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης. Είναι το δεύτερο θύμα μετά την Ιωάννα, καθώς έχει βρεθεί σε αυτόν τον κυκεώνα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 40χρονου τόνισε πως: «έχουμε μία παραβίαση της μυστικότητας της διαδικασίας. Πριν καν ολοκληρωθεί η προανάκριση έχουν βγει στη δημοσιότητα πάρα πολλά στοιχεία. Θεωρώ ότι κάποια είναι αποσπασματικά και κάποια άλλα επιλεκτικά. Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει».

«Ο εντολέας μου φοβάται τη στοχοποίησή του καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Ο ίδιος έχει ξαφνιαστεί και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο. Είδαμε σενάρια με βάση τα οποία η φερόμενη δράστιδα είχε φυλάξει κάποια αντικείμενα για να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση. Θα μπορούσε αυτός να ήταν το θύμα», ανέφερε ο κ. Γκαβέρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαντλίν: «Είναι νεκρή» - Οι αποδείξεις των Γερμανών ερευνητών