Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό έγκλημα στον Κορυδαλλό

Newsbomb

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί (10/02/2015) στον Κορυδαλλό, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας δράστης πυροβόλησε θανάσιμα δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι ζούσαν μαζί.

Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία της οδούς Κρέσνα.

Ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα είναι ο αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας, πυροβόλησε το ζευγάρι. Σϋμφωνα με την ίδια μαρτυρία υπήρχαν πολλά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού με το φερόμενο ως δράστη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν το διακύβευμα ήταν κληρονομικά θέματα.

Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνες στον αδερφό της άτυχης γυναίκας, ο οποίος αναζητείται ως ύποπτος για τη δολοφονία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου, ο οποίος διαμένει και αυτός στην πολυκατοικία όπου διαπράχθηκε το διπλό έγκλημα, ένα περίστροφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας στην οποία διέμεναν.

Ο "συναγερμός" στις Αρχές σήμανε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί (10/02/2015) όταν περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι άκουσαν πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της άμεσης δράσης για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.