Ειρήνη Λαγούδη: Μια μεγάλη ανατροπή στις έρευνες γύρω από τη δολοφονία της 44χρονης γυναίκας, φέρνει τα πάνω - κάτω στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, εξετάζεται το αν οι δράστες της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν εμπλοκή με τη «μαφία του Κορυδαλλού».

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά αν η οργάνωση αυτή είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Γι' αυτό ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της «μαφίας του Κορυδαλλού» και πλέον μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία της 44χρονης.

Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία. Καταρχήν, ως προς το κίνητρο, αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

Και δεύτερον (το οποίο προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης), αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στη video gallery

Διαβάστε: Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα» Ταουξή στο Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δυσάρεστη... έκπληξη για τους Τούρκους: Τα ελληνικά «φτερά» αναχαίτισαν τη «Γαλάζια Πατρίδα»

Έτσι έγινε η τραγωδία με το μωρό στη Βάρκιζα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις